Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potentiell man

Asfalt och mörker
Lite ljus från fönster

Ensam på vägen
rädd att Förföra
då Ingen kan höra
ifall Mannen skulle hänföra

Ovetskapen är värst
?vem är det vem är han?
man vet aldrig om någon kan
vara en våldtäksman




Fri vers (Modernistisk dikt) av deepkittens
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-09 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens