Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skålar cola

Vi skålar cola
Vi spiller ord

Vi sväljer lögner
Vi spottar ut chips

Vi beger oss till musiken
Vi svänger till höger

Redigerar känslorna
Byter ut meningen




Fri vers (Fri form) av deepkittens
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens