Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad.

Inte glänta på masken
Aldrig
Aldrig låta någon få en skymt
Inte lätta på förlåten
Aldrig
Aldrig visa vem du är
Dölj den fula hemska sanningen
Göm det sårbara hjärtat

Inte låta någon se
Alltid
Alltid gömd och förvanskad
Inte visa upp det fula
Alltid
Alltid försöka vara som förväntad
Dölj den vidrigt hemska sanningen
Göm det blödande hjärtat




Fri vers av Ellåtta
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-12-10 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta