Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Om att kunna nå fram

komma in

få finnas till

vara ett namn

för någon är du ingen

för andra är du allt

Synlig i ljuset

Hörbar i bruset

alla är vi stjärnor

i någons mörker

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-10 23:24



Bookmark and Share


  Dandelion
Sten o stjärnklart skrivet
I min lilla bok...
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP