Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

Jag vaknar i gryningen
av den välbekanta smärtan
under ytan finns alla mina
mörka hemligheter

I alla dessa år
har jag haft en annan människa
än den jag varit
inom mig

Jag är som isberget
det stora




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-12 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP