Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivkraft

Drivkraft

Vad driver dig framåt?
Motiverar till att stiga upp på morgonen

Vad ger dig styrkan
Att orka genom dagen?

Att göra samma saker
Om och om igen

Att utföra meningslösa upprepningar
Som man hatar

Vad är för drivkraften för sådant liv?
Vet du det?

Snälla
Jag tappade min…




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-12-12 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros