Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Til P. Det eneste der er Er NU i hver sekund. Tak!


Ad livets vej

Det er kun en af dig
Der er kun en af mig
Lad os nyde dem
ad livets vej
den her dag








© Snuffa 20161212








Fri vers av Snuffa
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-12 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa