Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hitt på nåt. Nåt måste man väl hitt på


såg du?

Såg du...?

Nej, jag bryr mig inte. En aboriginer i sta´n...

Hade han druckit lite mycket vin?

Säkert, sedan blev han konstig i knoppen.

Nåja, det vet man väl, att alkohol förvrider ens skalle?
Den är väl alla rädda om. Blodtrycket förbättras.
Hjärtat slår. Man tror att man är Gud själv och
kan bete sig hur som helst på fyllan och villan.
Det finns nog många som han. Jag menar bara,
att han inte är den ende som inte kan ta ansvar. Det finns
många som honom som super och pratar illa om folk.
Kärringar på hönsgården är värst. Inte en lugn stund.

Säkert.

Om man skulle ta folk till skruvstädet? Skruva fast...
Säga att det räcker med supa och skvaller.
Skruva åt, jag menar inte så att det känns, inte göra någon
illa, men ingen får komma åt flaskan i alla fall, inte folk
med den problematiken. Sorg, vilka sorgliga beteenden.
Man ska lära sig ordet surrogat, säg efter mig
>>s-u-r-r-o-g-a-t>> - drick en smoothie och glöm allt vad
jag har sagt...Förlåt då, det finns många människor med
problem, bara man håller sig till verkligheten och inte ljuger.
Så folk kan få rätt hjälp.

Tja, om det uppstår problem är det ofta en tant som
överreagerar, eller hur? Någon som gillar hästar.

Inget fel i det, bara man ger hästen mat.
Kan väl vara så, att om en människa har bestämt sig
för en sak med skygglappar på så går ingentint att rucka på.
Då spelar det ingen roll om det är en gubbe eller en tant.
Själv så är jag relativt liberal av mig, bara man inte gör varandra
så illa...

Som man har gjort dig?

Hitt på nåt.









Övriga genrer av frun
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-12 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun