Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför blundar ni?


Gråskalor

Ni kloka säger:
        Allt
är inte svart
            & vitt

Ni bildade säger:
det finns ju
        gråskalor
    alla dessa
            grå
            skalor

Och jag:
äter tårta
    i en rondell
& skrattar:
        Ni blundar!

Ni blundar
för regn
            bågar!

Regnbågar!




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-12 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo