Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev om, skrev rätt.


sorger

De dränkte
                sina
                        lustar
i alkohol
        &
        skörlevnad

Vi dränkte våra
                    sorger
i kropps
        varma
                vätskor
        & skör
                levnad

dansade en
        trånad
som hon dansade
                        i svartvitt
        en het jävla
                   sommar

De dränkte
                sina
                        lustar
i fulsprit
        &
        skörlevnad

Vi dränkte våra
                    sorger
i kropps
        varma
                vätskor
        & skör
                levnad




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-07 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo