Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PENSIONÄRENS KLAGAN

Ömsom man haver
podager eller gikt
.... åå skumögd är min dager
i ögat på min blick.

Tanden... den vill lossna
åå i hjärnan min
växer det visst mossa.

Allt det genitala... me bysten å barmen
verkar vara go´natt å amen
det enda som är i gasen
är det anala av tarmen.


Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-13 16:22



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
fyndigt...
2016-12-16

  gunnnar nylund VIP
Men va f.n de verkar som om jag har
startat en klubb med"anala poeters
sällskap".
Välkomna , i den här klubben blåser
det rejäla friska vindar.
2016-12-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jumping jack flash ! It's a gas,gas, gas.....
2016-12-13

    Sefarge VIP
Då kan du ju
Alltid passa på
och ta en Kryssning
Med den nya Viking
Gasbåten "Grace"
Lämna ditt bidrag
Och känna dig både
Mijövänlig och i gasen
"Nytta med nöje"
:)
2016-12-13

  gunnnar nylund VIP
Så kan det bli, det gäller att hålla i
hatten å i rocken..å framaför allt i plån-
boken som alla rycker i .

2016-12-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Herreje ! De låt som illavarsel....ja va månd de blifva uti ålderns höst ? En få väl förlita sig på sin genbank.
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP