Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt brev i antologin. Verklighet, fiktion och passion! Underbart att få svämma över och släppa ut alla känslor!


Snart sprider stjärnor mina tårar/ i brevantologin

20 okt 2016

Finaste Jaro!

Tankarna på dig följer mig alltid
nära likt solen och vinden
Du är fäst tätt som min hud
i varje andetag jag väntar
Veckornas dagar flyter sakta
de är vatten till havet

Träden utanför mitt fönster sprakar
i de hetaste höstfärgerna nu
Det grå fuktdiset hänger stilla
över horisonten av toppar
Ser ett porträtt av mina känslor

Min längtan efter dig glöder
som den guldlysande eken
darrar som den röda aspen
och strävar ohörd, evigt
mot högre höjd, lika tyst
som den mörka gransiluetten

Snart sprider stjärnor mina tårar
många, de faller allt hastigare
Min önskan rusar mot marken
i varje brunnet stjärnfall
Du finns i varje bloss


Saknar Dig oändligt!

För alltid din, Älskade Jaro!
S

ps. välkommen till nyår, igen ds.





© Snuffa 20161213




Fri vers (Prosapoesi) av Snuffa
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-13 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa