Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mrs Daniels

mig eller alkoholen, vem älskar du mest? frågar han
och jag kan inte svara

honom eller alkoholen, vem älskar jag mest?

han jobbar på dagarna, är upptagen med sitt,
medan Jack Daniels står på mitt köksbord när jag kommer hem
alltid där, Jack min älskade man, han får spikarna att försvinna

vad har alkohol som inte jag har? frågar han
och jag vill inte svara

ovillkorlig kärlek, är svaret
ovillkorlig, absolut, obetingad, förbehållslös
kärlek, lust, förståelse
förlåtelse
bedövning
bedövning
bedövning

Får jag komma in i dig? frågar Jack

han får spikarna, nålarna, törnarna
han får dem att försvinna

kom in i mig
älska mig
och jag ska för alltid vara hans hustru





Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-14 08:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
han bör ge dig ovillkorlig kärlek, absolut obetingad förbehållslös kärlek, förståelse, lust

han bör tillfredsställa dina alla vinklar och vrår, låta dig fritt tillfredsställas på alla vis du så önskar

stimulera dig totalt

när han jobbar, samt i övrig tid du önskar, bör din(a) älskare kunna ta vid
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M