Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åttonde himlen

döden blev min älskarinna,
blodet blev våra kärleksvätskor, blandade, bindande

världen är inte ful men mina ögon är kladdiga
av svett, tårar, sperma, spottande ord, gripande händer.


någonstans bortom sjunde himlen är allt så ljust,
så klibbigt stinkande ljust, med solkatter som sätter sig fast på min hud.




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-05 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M