Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm allting


mina axlar är gatan, under snötäcket,
december, jag har glömt vem jag var.

och med frost i håret och slaskiga skor och blod som kyler ned varje ven,
och bussen luktar blött, torget luktar gran, sängen luktar svett och jag luktar whiskey.

glöm allting, allt jag sa var lögn
förlåt mig för allt jag sa, allt var lögn
glöm mitt liv, hela livet var en lögn




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-23 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M