Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv på Sluten Avdelning II


Lungorna får inte mer luft, de krymper krymper krymper i rummet.

Ärren är lila, armarna vita,
ärren är lila nu, strecken röda - överallt där jag försökte ta mig ut.
Huden blev för snäv, för liten, för trång
luften blev för tjock

& hela världen är en kakofoni av skrapande, väsande skrik från en döende,

DÖDEN vill ha dig, DÖDEN är kär i dig, älskar dig, vill knulla dig. DÖDEN är din själsfrände, din älskarinna, din räddning.
säger Han i mitt huvud,
i hela min hjärna,

i varje hjärtslag.




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-23 18:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Berörande, naket avslöjande !
2018-02-16

  Oskar Styrbjörn VIP
Naket och ömt,
Tack
2017-12-24

  Stay Golden
Death is a sorry silence, so much wonder of life we often miss.
Ny sommar, nytt försök <3
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M