Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett två tre fyra

zyprexa, theralen, zoloft, lexapro, ondansetron, lorazepam, hydroxizin,

ett, två, tre, fyra, fem glas vin


kallt kaffe, stela kakor, oborstade tänder, odiskade glas,
och självmordslinjen har mig i telefonkö.


prestige, smirnoff, jack daniel's, jameson, seagram's, tanqueray,
allting smakar som min ruttnande kropp.





Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-23 04:05



Bookmark and Share


  Stay Golden
Know the feeling, may this winter pass <3
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M