Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A.

& jag skulle spendera resten av mitt liv med att få dig att förstå, att jag aldrig mer ska ljuga för dig om någonting, att jag aldrig älskat som med dig, att jag aldrig mer ska såra dig.
& jag skulle spendera resten av mitt liv med att gottgöra allt jag gjort, göra allting rätt igen.
& jag skulle spendera resten av mitt liv med att få dig att förstå, att du är min vägledning, att du är guldet i mitt grus.

& jag blir bättre, nykter, vaken, naken,
jag försöker att inte blöda ihjäl.




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-16 19:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berörande , avslöjande ... mellan raderna läser jag in förhoppningar !
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M