Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att vilja vara fin

Du får mig att vilja vara fin
Du är den jag aldrig blir tillsammans med
Alla suktar efter dig, men jag spelar svår
Det går åt helvete

Du avslöjar mig
Jag läcker känslor
Jag är en telefonkatalog
Den omoderne som hjälper dig bort




Prosa av KNOS
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-12-14 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS