Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lifeshots 40

Vad krävs det för en att förstå
De saker som hänt
När de saker som hänt
Är större än en




Fri vers (Fri form) av Daniel Marton
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-14 22:32



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
De saker som hänt kan endast förstås ur ett helt komiskt surrealistiskt perspektiv.
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton