Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några sista önskningar

Jag vill bara bryta ihop och gråta
Jag vill glömma dom ord som sagts
Jag vill kunna rymma från dom hjärtskärande skriken av ensamma själar där utanför
Jag vill bara lämna allt och försvinna i oändligheten
Jag vill kunna skrika till min röst försvinner och gråta till mina tårar tar slut
Jag vill veta vad livet går ut på
Jag vill springa till benen inte bär mig längre
Jag vill kunna leva utan oro över morgondagen
Om någon kan ge mig dom möjligheterna är jag skyldig dom mitt liv




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-05-16 18:09



Bookmark and Share


  Anders P VIP
känns lite dubbel för mig. 6 svarta önskningar och två nyfiket hoppfulla. Slutraden förstår jag inte i sammanhanget:
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx