Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solljus hundpromenad i skogen


En glad dag


Frosten hänger som kvarglömt Luciaglitter
gnistrar som stora såpbubblor på Tivoli

Skuggorna visar min plats i Universum
Får vackra skor i Lustiga Husets spegel

Det är en glad dag!





©Text och bild Snuffa 20161215




Fri vers av Snuffa
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-15 13:54



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Existensiellt
snöglädje
skriftat
:)

2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa