Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snedsteg

På väg igen längs en trottoar
översvämmad av minnen
jag tar ett snedsteg
utan att ha druckit
i mitt sökande efter en gud
eller någonting annat att tro eller ta på

Vissa dagar vill jag avgå som människa




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-16 08:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
vissa dagar är gråare än andra, det gäller att hämta kraft för att gå vidare.
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP