Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biståndsbedömning; parodisk

Min svamlade bedömning säger mig att du kan gå 200 meter med krycka

och det betyder också att du har ork att stå upprätt i trängseln

i en igenkorkad tunnelbanevagn utan att falla ihop medvetslös

under en färd på 20 minuter

Vi avslår därför din ansökan om färdtjänst

Ex efficio

Nomen Nescio




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-17 16:08



Bookmark and Share


    jaybird
Ingen parodi, bara tragedi!. Den nya fördelningspolitiken visar upp sig. Alla människors lika värde i praktiken.
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP