Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt underbar text


En fransk möhippa

Baguette, åh du ljuvliga baguette,
Mustig på ett alldeles underbart sätt,
Hyllas skall de göras och unga damer skall sannerligen förföras,
Men ack Peter så glömsk har glömt sin kateter,
Det är dock förvisso inget stort problem utan han blir in i städskrubben föst,
Honom släpper vi ut, när möhippan är över och det blivit höst,
Nu nalkas gästerna och festen kan börja,
Många har kommer ikväll, det kommer bli en härlig sörja,
Kristina har anlänt och hon är den som brukar vilja starta, brunstig som en älgtjur,
Hon sliter av sig jackan och vi blir alla kåta som djur,
De mustiga dofterna som börjar ångas luktar smyst, detta är inget barnkalas det skall ni veta,




Bunden vers av Svante Pissvante
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-12-17 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante