Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stina

Betong under mina fötter,
Mina nötter,
Fylld med saft för att släcka en hiskelig törst,
Känns som det är i riskzonen för att spricka,
Ack hoppas Stina hinner tömma dem först,

Special thanks to Stina




Fri vers av Svante Pissvante
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-02-16 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante