Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erotisk text


Bara grönt ljus i korsningen

korsningen är av det bruna slaget,
det är grönt ljus och redo för sag(g)et,
välkommen in,
bjud in en vän,
du har alltid en extra plus en,

hur kommer man in?
jo, det är bara att knacka på,
är det flera utanför,
kom in båda två,

välkommen,




Fri vers av Svante Pissvante
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-10 21:09



Bookmark and Share


    Rune Stormtorsk
Välformulerad och nyanserad, man blir sugen!
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante