Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övervinna utan dig

 

När din blick

faller mig ifrån

när din hand

inte lägger sig varm

på min kind

när min morgon

inte finner dagens ljus,

hur ska jag kunna jag leva

skapa en vardag

hur är helgerna ens möjliga

att övervinna

utan dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-17 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP