Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gatan i magen

När inälvorna bränns
i trängseln
Känns älvornas avstånd
på gatan i magen
I rustning i rusning
i infrastruktur




Bunden vers (Rim) av Istanbul Gustafsson
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-17 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson