Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

renlevnadsliv

 

 

 

vi gör det igen

fast vi inte borde

 

beska i svalget

sötma i blodet

 

vill ta vara på allt, slickar påsen ren

hör musiken och tänker på orden

 

du vet att du älskar det, du vet att det är sant

 

äpplet faller inte långt ifrån trädet och jag fick i arv

lidelsen för en ohållbar romans

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka Maria
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-17 23:44



Bookmark and Share


    Melona
Åh,

du lyckas skriva så fint
och omsorgsfullt storslaget.
Jag måste verkligen läsa mer utav dig.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka Maria
Katinka Maria