Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ESP

jag slår mig så hårt
slår sönder glaset i porten
jag visste inte vart jag skulle
lägger mig i sängen
blod i hela ansiktet
blod i hela kudden

ville bara att du skulle lägga märke till mig
lämnade rivmärken på dig

smetar ut hela mig över din lägenhet
skriver i blod på väggen du tryckte upp mig mot
hemligheternas kammare
klipper av blommorna i fönstret du aldrig vattnade

jag klipper av håret du rörde
rakar hela skallen
smällare i fickan så jag kan
komma tillbaka till verkligheten

soffan vi ligger i brinner
och vi har just delat på en flaska thinner
om jag säger något nu spricker min tuggummibubbla
och du skriker något i mitt öra men det låter som du mummlar




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-18 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans