Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har älskat och jag älskar än


jag har älskat nyfiket

jag har älskat mjukt

jag har älskat hårt


med alla sinnen öppna

helt och fullt

godtroget och naivt ibland


har jag älskat alla delar

hos andra medan

jag glömde mig


med tiden

tack vare blåmärken

och svåra förluster


älskar jag nu mig först

jag har inte samma ostillade törst

och ibland har jag tur 


och får i retur

av det jag ger

kärlek  vill ju mer











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-19 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP