Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små käftsmällar


Spegel spegel

De timmar
    timmar
        &
    åter timmar
jag spenderat
        framför
    spegeln

intensivt

ger väl
    investerad
        utdelning

varje gång
        du tror
varje gång
        du tror
varje gång

du tror
    att jag tittar
            dig
        i
    ögonen




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 302 gånger
Publicerad 2016-12-19 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo