Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ropen skalla


Korsfäst, Korsfäst !

Har vi inga syndabockar

måste vi uppfinna dem

för att få ro i våra oroliga sinnen




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-19 23:56



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja, jag säger då det...
2016-12-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja, å stena ! stena ! den som INTE är utan synd må kasta första stenen,dvs "ALLIHOPA" !
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP