Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTLÄMNAD - haiku

Stormen river av

sista tunna isskorpan

blottar oläkt sår 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-20 17:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande haiku...
2016-12-24

  Petter Wingren
Bra komprimerat bildspråk med det blottade landskapets sårbarhet i centrum. En fin dramaturgi på några få rader.
2016-12-22

  ULJO
En storm i krigens spår som troligen aldrig kommer at bedarra
2016-12-20

  Sofhia Wirström
bra skrivet
rader att känna
igen sig i
2016-12-20

    Dan Myrbeck
Tänker på kriget...
2016-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Stor igenkänningsfaktor här!
Bra skrivet.
2016-12-20

    ej medlem längre
Till sista kan det brista hur mycket man än kämpar...
2016-12-20

  Marianne Räf
Som i ett krigstillstånd.
Bar å naken hudlöshet.
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP