Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör ont

inom mig 

gör ont 

uti varje del 

mitt inre 

blir aldrig 

aldrig helt 

om inte 

jag dig 

min fina son 

får ha hos mig 

du borta är

undanhållen 

din egen mamma 

tårar rinner 

från mina ögon 

saknaden 

blir värre

och värre 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-20 22:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör mitt modershjärta!
2016-12-21

  Den skrivande tysta
Sååå vemodigt, starkt, berörande
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77