Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade mamma

jobbigt se dig sjuk

så dålig

trodde jag för en vecka sen 

dig skulle förlora 

min mamma 

min bästa vän 

du

jag

vi är sådana 

både mor, dotter 

bästa vänner 

så rädd 

jag aldrig varit 

livet 

det ändras fort 

känns orättvist 

att du 

just du 

skulle drabbas 

nu du lång väg

tillbaka har 

rehabilitering

så kanske 

kanske vissa 

saker kommer åter 

älskar dig 

finns alltid 

alltid för dig 

som du 

funnits för mig 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-20 22:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fina ord! Så djupt kärleksfullt och omtänksamt!
2016-12-22

  Maria Sundelin VIP
Fin hyllning till din mamma.
Kramar
2016-12-21

  anits VIP
Berörande och mycket kärleksfullt skrivet till en älskad mor!
2016-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om och till en älskad mamma!
2016-12-21

    ej medlem längre
Berörande kärleksfulla ord till en älskad mamma!
2016-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du skriver om din älskade mamma och vän.
2016-12-21

  ULJO
Berörande skrivet om en nära och kär vän och kärlek
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77