Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindspel



Som om tidens flykt fick kropp;
det är nu man hukar och lutar alltmer,
när vinden driver överallt,
bedriver på pin kiv
sitt Hallandskap -

trädblåsare blåser sitt andante
i skog och vid bryn -

befriade stråkdrag ökar takten
på väg över strandängarna,
allegro -

vi havet till sist furioso
med slagverk
mot pir och brygga.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 990 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-21 19:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Här flyter man bort mellan bilder och toner...tycker om...
2016-12-24

  Johan Strömstedt
Jag tycker det är vackert. Vinden är som ett instrument och kan utifrån utövarens
handhavande inta olika skepnader.En förutsättning är givetvis att kunna hantera sitt instrument, vilket du kan.
2016-12-23

  Ingrid Trolle
Grattis till utnämningen!
2016-12-22

  Ingrid Trolle
Mycket bra metamorfos
med vinden och musikens
styrkor. Man hör bådadera

2016-12-22

  Gunnel Eriksson VIP
Man känner vindens styrka
vid hallandskusten ackompanjerad
av vacker musik. Fint.
2016-12-22

  RitaBrunner
En vindsympfofi! Stiligt!
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP