Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

barns tindrande ögon 

sådär några dagar innan jul

undrandes vad som finns 

i de fina klapparna 

väntan på något

leenden 

skratt

fniss

tissel

tassel

stora som små

vi samlas 

möts innan jul

ger små gåvor 

tanken som räknas 

glöm ej det 

även den minsta gåva 

kan räknas som bättre

än en stor 

för att den kommer 

just av kärlek 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-22 22:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert
2016-12-28

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
Kramar
2016-12-23

  Eva Langrath VIP
Finstämt om julen
2016-12-22

  Solstrale VIP
Ja vi ger nog mer kärlek och handling än gåvor kan bevisa i sakerna,,,
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77