Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man borde ha begripit att välja sina ord


Helvetesmaskin


Det bor uppenbarligen,
någon form av en helvetesmaskin,
i alla kvinnors sinne.

Kan man inte bara operera bort den?

Eller typ genomföra lobotomi?

Varför kan inte kvinnor bara vara vackra och kloka?

Och ge fan i att mörda oss män mentalt.

Utan att ett latent helvete.

Drabbar oss.

Som en blixt ifrån en klar himmel.

Och vi män fattar ingenting!

Något vi sade oskyldigt för någon vecka sedan.

Och vi hade inga dolda agendor eller ambitioner.

Eller onda avsikter.

Ändå kommer tsunamin som en käftsmäll.

Efter en vecka eller två.

Som ett fullkomligt obegripligt vulkanutbrott.

En mycket märklig svartsjuka.

Som man helt oförstående får värja sig emot.

Är det verkligen er.

Mycket märkliga svartsjuka som lyser igenom?

Ok!

Lämna oss då!

Men.

Och.

Nu.

Efter drygt 50 år.

Förstår jag.

Att vi män.

Och.

Kvinnor.

Tänker annorlunda.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-24 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP