Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taube Taube

Taube 

Sven-Bertil 

en artist 

i klass för sig

vilket avtryck 

underbar människa 

du min mamma 

vi skulle gått och sett

honom 21 januari

mor och dotter på Dramaten 

din stora idol

nu ligger du där

på sjukhuset 

du hinner inte bli piggare 

till dess

tåren den letar sig fram 

saknar dig 

älskade mamma 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-25 20:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint om en stor Poet
2016-12-28

    ej medlem längre
Jag kan bara hålla med dig, Sven-Bertil Taube är en otroligt fin människa som gjort djupt intryck på mig! Han finns nog bevarad i din mors hjärta trots att hon inte såg honom på Dramaten.
2016-12-27

  Solstrale VIP
Vår älskade Taube ... Din älskade mamma... Det är dem vi älskar som räknas!
2016-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Evert var kung.

Hoppas på god bättring och snart tillfrisknande för din mor.
2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77