Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hon som låtsas att hon inte älskar dig


Älskarinnan...

Ibland (jämt) vaknar hon och vill vara med dig…
…då blir hennes liv endast en transportsträcka av tid…




Fri vers av Iamme
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-27 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iamme
Iamme