Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi inte jagar

När vi inte jagar
Känner vi oss jagade
Det bara är så

Ju mindre vi har att göra
Desto mer stressade blir vi
Ångestkvoten är konstant

Vi är rovdjur
Vi är överlevare
Vi kommer att dö




Prosa av KNOS
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-27 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS