Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glittrande ögon

du lilla tjej 

snart ett år du fyller

sen du kom 

har du berört 

många i din närhet

med din livsglädje

nyfikenhet 

du är 

livet självt 

missar inget 

är vaken 

med 

tittar 

upptäcker världen 

vi

älskar att upptäcka 

allt tillsammans med dig 

dina glittrande ögon 

en kväll 

på Liseberg 

värmer våra hjärtan 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-28 15:13



Bookmark and Share


  ULJO
Gulligt
2016-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text om en liten glädjespridare!
2016-12-28

  Maria Sundelin VIP
Sött om din lilla tös
Kramar
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77