Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rödvin


Förstörd


Du bränner genom nätter faller brustna helveten
när jag minns hur det är att leva här
den kalla asfalten där jag vilar mitt huvud
dina händer är en räddning
när du vidrör allt vi var




Fri vers av Pangles
Läst 393 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-12-28 22:29



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
STARKT skrivet - Oerhört starkt!!!
2017-02-16

  Gin83
Ja ska man snacka om klockrena formuleringar
Mästerliga meningar
Så oerhört snyggt uttryck o så jävla snyggt ihopvävd
Hur man än dissekerar denna så funkar den ändå .
De första två raderna ä fantastiska i sig
Lika så de två sista

Tycker detta va ren magi

Sjukt bra !
2017-01-05

  Janina Kaminska
Stark och berörande.
2016-12-29

  Robin V
Jäkligt vasst!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Pangles