Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroksabel

Strålbenet krumt
av en kroksabel
från skymningen
i dunklet
stod någon
flinade okänt
bettet strålar ut
mot käken
bit ihop
i ett parti
kroka på något
vackert sjok
låt inte någon
sabla till ditt

Jo förresten ...
När upphör ord att vara ord?
Äkta träder de ut ur en talande mun
eller via den osmyckade handens skrift
träder så in i sinnligt.
Visuella konstbilder
akustiska ljudbilder







Övriga genrer av frun
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-29 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun