Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"You want it darker-we killed the flame"


Som han sade-den vise Leonard



Klart tårarna vill bryta fram

Hindras av mitt självförakt


Dock ligger de i kö

Bak trötta ögonlock


Jag kanske ville släcka vår eld

Kanske såg till att ruinera oss


Frågan gnager mitt hjärta

Eftersom jag fortfarande älskar dig


Är dock inte en sådan dåre

Att jag inte begriper ditt helvete

Du i kärlek genomlever

Med den som jag kallar jag


Jag om någon borde veta

Din sorg


Min Älskade




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-29 19:24



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En innehållsrik och vacker dikt där kärleken lyser starkt!

Fint så!
2016-12-30

  bumerang
I tårar finns värmen
och den kreativa kraft
din dikt förmedlar.
2016-12-29

  Johan Strömstedt
En mycket ärlig och vacker text.

2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt