Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan

Jag tänker sitta här och försöka
komma underfund med vad som händer
i mitt eget universum

Eftersom jag inte kan prata med någon
måste jag skriva alla orden

Sådan är min börda

Mitt liv som en film
men mitt huvud är inte till salu
gör detta mig till en ond människa?

Jag kan alltid välja att stå still
se livet som en mystisk upplevelse




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-30 08:02



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk här
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP