Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarvarande

näst sista dagen

och året har redan gått

tittar tillbaka

 

här sitter jag nu

och åren har redan gått

tittar tillbaka

 

jag sitter här nu

när mina vänner sinat

tittar tillbaka

 

nu sitter jag här 

mitt i ensamheten som

tär mig inifrån




Bunden vers (Haiku) av Mymlan58 VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-30 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP