Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelser

öppna ditt öga
inte för att titta
utan för att se

ansträng ditt öra
inte för att höra
utan för att lyssna

använd din hud
inte för att känna
utan för att uppleva




Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-30 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP